ga('require', 'GTM-WD92VP7');

Informatii despre livrare

Produsele alese de dumneavoastra vor fi expediate la adresa mentionata in comanda , prin intermediul firmei de curierat Fan Curier sau Urgent-Cargus Curier , companii agreate de catre Sc Lsm Tex Srl  sau prin  livrare directa ( contra cost) de catre operatorii Sc Lsm Tex Srl. 
La expeditie veti primi pe email  datele de expeditie ale coletului , cum ar fi AWB-ul ( Scrisoarea de Transport care insoteste coletul) numarul de telefon al firmei de curierat. Livrarea se face in 24-48 ore ( zile lucratoare) de la expeditie in orasele mari si poate dura pana 4-5 zile lucratoare in localitatile mai mici. Curierul va suna inainte de livrarea coletului
NOTA ! La primirea coletului va rugam sa verificati daca acesta este intact sau sigilat in prezenta curierului. Daca semnalati probleme, NU SEMNATI DE PRIMIRE si intocmiti imediat proces verbal, altfel nu veti fi despagubit in caz de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara este NULA!

Doriti sa ridicati produsul din depozit?

Daca ati plasat o solicitare on line si doriti sa ridicati produsul din depoztul nostru, unul din operatorii nostri va verifica produsul solicitat si va va contacta pe email sau telefonic pentru a va comunica termenul in care produsul poate fi ridicat din depozit In cazul in care produsul solicitat nu este disponibil, acesta va fi adus pe baza de comanda , de regula in 24-48 ore lucratoare .

Care sunt modalitatile de plata ?

In momentul in care faceti o solicitare on line puteti opta pentru una din urmatoarele modalitati de plata:

·         Plata OP/ virament bancar : in cazul in care ati selectat plata OP (ordin de plata) , in momentul procesarii solicitarii d-voastra veti primi pe adresa de email factura proforma in baza careia veti putea efectua plata prin ordin de plata . In cazul platii prin ordin de plata/virament bancar , produsul/produsele se vor expedia catre d-voastra numai dupa intrarea banilor in contul Sc Lsm Tex Srl.

·         Nota : Factura fiscala finala va fi emisa pe numele persoanei fizice sau cu datele persoanei juridice in functie de initiatorul platii.

·         Plata RAMBURS ( la curier ) : in cazul in care ati selectat aceasta metoda de plata produsele se vor expedia catre d-voastra iar la momentul livrarii veti achita la curier suma inscrisa la totalul comenzii d-voastra . Curierul va emite o chitanta pentru suma incasata de la d-voastra.

Termenul de garantie

Toate produsele comercializate de catre Lsm Tex  beneficiaza de garantie . Termenul de garantie este de 12 luni pentru utilaje noi si 6 luni pentru utilaje second hand. Orice produs vandut va fi insotit de factura si certificat de garantie. In cazul in care ati primit un produs iar factura si/sau certificatul de garantie lipseste va rugam sa semnalati acest aspect pe email office@siruba-romania.ro  in maxim 48 ore de la data receptiei produsului/ produselor .
Pe perioada garantiei produsele achizitionate  beneficiaza de transport gratuit catre service si retur, dar numai prin intermediul firmei de curierat cu care avem contract si numai pentru probleme legate de garantie.